Welkom bij Loeischerphypotheken                                                                       Direct contact: 06 -1345 2108

Loeischerphypotheken, voor een verantwoord en onafhankelijk hypotheekadvies met een scherpe rente en écht voordelige advies- en bemiddelingskosten. Als je heel veel wilt besparen op een goed advies dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Uitstekend hypotheekadvies en enorm besparen op advies- en bemiddelingskosten
Onze kosten voor advies- en bemiddeling voor starters bedraagt inclusief een overlijdensrisicoverzekering € 1.650, voor doorstromers € 1.800. Daarmee zijn wij een enorm stuk goedkoper dan andere financiële dienstverleners en banken. Bij de Hypotheker, van Bruggen Adviesgroep, de Hypotheekshop en al die andere dure kantoren betaal je minimaal € 2.550 tot € 3.000 en zelfs nog meer. Bekijk maar eens rekenvoorbeeld op de site van de Hypotheker, zelfs voor een bankgarantie rekenen zij € 50 meer dan nodig.
En dan krijg je exact dezelfde annuiteitenhypotheek van bijvoorbeeld de ING of ABN-AMRO of Hypotrust! Je bent alleen een stuk duurder uit en niemand van hen kan je vertellen waarom! Wij kunnen je het wel uitleggen!

Bij franchiseorgansaties en veel andere partijen betaal je ook maandelijkse abonnementskosten van gemiddeld € 25 voor service- en nazorg. Ja, je leest het goed, betalen voor service! Bij een hypotheek van € 200.000 is dat omgerekend 0,15% netto rente extra boven op je hypotheekrente!
Bij Loeischerphypotheken betaal je geen abonnementskosten. Lees over de onzin van een dergelijk abonnement de Consumentengids.


Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor Loeischerphypotheken!

Meer weten?
Heb je koop- of verhuisplannen of wil je iets veranderen aan je huidige hypotheek, zend een e-mail of kom langs op ons kantoor aan de Oudegracht 249 in Alkmaar. 
Bel 06-1345 2108 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Ook kun je onderaan de pagina je gegevens invoeren. Je krijgt dan binnen 24 uur een reactie.

Maak ook gebruik van de diensten van de in ons pand gevestigde gespecialiseerde aankoopmakelaar. Hij is je graag van dienst met complete aankoopbegeleiding, dit op basis van een uniek prestatietarief. Zie www.pinedomakelaardij.nl.
En...... er is echt vaak meer mogelijk dan je denkt!  
 
                  
 Loeischerphypotheken ....... omdat het altijd scherper kan ! 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 
Ik heb een hypotheekofferte Ik heb geen hypotheekofferte Kan mijn huidige hypotheek scherper?