Over Loeischerp

Wie zijn wij?


Loeischerphypotheken staat voor Hollandse nuchterheid en gezond boerenverstand als het gaat om jouw hypotheek en verzekeringen. Wij geven een eerlijk en degelijk advies, gebaseerd op meer dan 35 jaar ervaring in de financiële dienstverlening.

Onze missie is betaalbaar financieel advies voor iedereen wat resulteert in een hoge klanttevredenheid! 

De advies- en bemiddelingskosten bedragen voor starters € 1.650, voor doorstromers en oversluiten € 1.800.   

Wij maken geen deel uit van een dure franchiseorganisatie waar je meer dan € 2.600 betaalt voor een hypotheekadvies zoals bij de Hypotheker, de Hypotheekshop etc. Logisch dat wij je alleen al daarom veel goedkoper en persoonlijker van dienst kunnen zijn! Het scheelt jou dus heel veel (spaar)geld aan advies- en bemiddelingskosten voor exact dezelfde hypotheek. Teken om die reden niet te snel een opdrachtbevestiging want dan zit je direct vast aan veel te hoge advieskosten. Eén telefoontje naar Loeischerphypotheken en je weet zeker dat het veel goedkoper kan en je daarmee enorm veel geld bespaart.

Abonnement voor service- en nazorg tijdens de looptijd. Wie heeft dat verzonnen?
Dit soort abonnementen zijn een aantal jaren geleden bedacht om doorlopende inkomsten te genereren tjdens de loopijd van een hypotheek. Sinds het provisieverbod hebben veel financiele dienstverleners veel minder inkomsten. Dit compenseren zij met abonnementskosten, gauw al minimaal € 25 per maand, voor service tijdens de looptijd van je hypotheek. Ja, je leest het goed, betalen voor service! Bij een hypotheek van € 200.000 komt dit omgerekend eigenlijk neer op 0,15% extra netto rente per jaar! 30 jaar lang!

Bij Loeischerphypotheken hoef je geen service-abonnement af te sluiten. Service is bij Loeischerphypotheken gratis. Dit scheelt je al snel € 300 of meer per jaar.

In ons advies houden wij te allen tijde rekening met je financiële positie, wensen, doelstellingen, risicobereidheid en je kennis van financiële producten.

Loeischerphypotheken is open en concreet over haar dienstverlening en de kosten die met financieel advies gemoeid zijn. Wij werken alleen met vaste, zeer scherpe tarieven. Zo weet je exact waar je aan toe bent. Het advies van Loeischerphypotheken is ook om die reden te allen tijde objectief.                   

In ons kantoor is ook Pinedo Makelaardij gevestigd, een aan- en verkoopmakelaar. Pinedo werkt bij aankoop op basis van een prestatiefee en niet op basis van een bepaald percentage van de koopprijs. Pinedo gaat door met aankooponderhandelingen waar juist andere makelaars stoppen! Het verschil; een lagere aankoopprijs! Laat je informeren! Zij zijn je graag van dienst!  

Share by: